Στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος δεν ήταν πέναλτι, στο Ατρόμητος – ΟΦΗ ήταν…

Στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος δεν ήταν πέναλτι, στο Ατρόμητος – ΟΦΗ ήταν…

Φωνάζει σήμερα ο Ατρόμητος, φώναζε τις προάλλες ο ΟΦΗ. Όλοι φωνάζουν για τα πέναλτι, εκτός από έναν. Τον ΠΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει να είναι ο μονίμως ευνοημένος...

Συνεχίζονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στους κανονισμούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ανάλογα με το ποια ομάδα αγωνίζεται, ανάλογα με το τι χρώματα φοράει, σφυρίζουν και οι διαιτητές. Σε άλλα γήπεδα ένα χέρι δίνεται πέναλτι, σε άλλα όχι. Με κοινή… συνισταμένη τον ΠΑΟΚ.

Σε άλλα γήπεδα οι κανονισμοί τηρούνται, σε άλλα όχι. Κάποιες φορές οι διαιτητές δεν κοιτάζουν καν γήπεδα. Αλλά… περιοχές. Θυμόμαστε όλοι το πέναλτι – σκάνδαλο υπέρ του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ για το οποίο έως και ο Κλάτενμπεργκ στην τηλεοπτική παρουσία του στη NOVA έκανε λόγο για το μεγαλύτερο λάθος του φετινού πρωταθλήματος. Τότε ο ΟΦΗ στερήθηκε της ευκαιρίας να προηγηθεί στην Τούμπα και έχασε τελικά με 3-0.

Σήμερα ο ΟΦΗ είναι εκείνος που με ένα πέναλτι – χέρι πήρε βαθμό από τον Ατρόμητο, ο οποίος φωνάζει. Και φώναζε και πριν από λίγες μέρες για ένα άλλο χέρι, εκείνο του Κρέσπο στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος στην Τούμπα που οι διαιτητές δεν είδαν τίποτα… Ένα… τρίγωνο ΠΑΟΚ – ΟΦΗ – Ατρόμητου από το οποίο ευνοημένος βγήκε ο ΠΑΟΚ.

Του έδωσαν πέναλτι στο ματς με τους Κρητικούς, ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα στο σώμα και μετά στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ. Δεν έδωσαν πέναλτι στο… βόλεϊ του Κρέσπο απέναντι στον Ατρόμητο. Συνηθίζουν να παίζουν βόλεϊ στην περιοχή τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Ποιος ξέχασε, άλλωστε, εκείνο το σκάνδαλο με το χέρι του Βιεϊρίνια κάποτε στη Λαμία.

Και αν το ξέχασαν κάποιοι, εδώ είναι το βίντεο να τους το θυμίσει:

Χθες βράδυ ο Ατρόμητος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις διαιτησίες που έχει στα τελευταία παιχνίδια και ο Σπανός ετοιμάζεται να συναντήσει τον Κλάτενμπεργκ. Τι έλεγαν στο Περιστέρι; Πως είναι δυνατόν να δίνεται το πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ και πριν από λίγες μέρες να μη δίνεται το καταφανέστατο χέρι του Κρέσπο.

Εξοργίστηκαν οι Περιστεριώτες, όπως έχουν εξοργιστεί σχεδόν όλες οι ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ του πρώτου σκόρερ… στα πέναλτι Κούρτιτς.

Όπως είχε εξοργιστεί και ο ΟΦΗ παίζοντας στην Τούμπα. Ο ΟΦΗ που χθες ευνοήθηκε, αλλά στη Θεσσαλονίκη είχε αδικηθεί.

Γενικά, υπάρχουν ομάδες που σε άλλα ματς ευνοούνται, σε άλλα αδικούνται. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Αυτό που δε συμβαίνει στο κανονικό ποδόσφαιρο είναι να ευνοείται μονίμως μονάχα μια ομάδα. Μαντέψτε ποια είναι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ