Άρης: Εκπλήξεις και διλήμματα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Άρης: Εκπλήξεις και διλήμματα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Κουέστα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα του αυριανού (20/2) αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ο Τερζής δεν έχει αποφασίσει για όλες τις θέσεις της ενδεκάδας.

Όλα ανοικτά είναι σε ότι αφορά την ενδεκάδα του Άρη για το αυριανό (20/2) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Τόλης Τερζής έχει κάνει αρκετές δοκιμές, χωρίς, πάντως, μέχρι στιγμής να έχει αποφασίσει για αρκετές θέσεις.

Η έκπληξη, πάντως, έχει να κάνει με την επιλογή κάτω από την εστία, εκεί, όπου μετά από αρκετό καιρό αναμένεται να επιστρέψει ο Κουέστα.

Αντίθετα, αρκετά είναι τα σχήματα που δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός, σε μεσαία γραμμή και επίθεση. Το πιθανότερο είναι ότι ο Ματίγια θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και θα είναι ο παρτενέρ του Σάσα στα αμυντικά χαφ, με τον Ενταγέ σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στις δοκιμές, βέβαια, σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον επιθετικό κορυφής χρησιμοποιήθηκε και ο Μπερτόλιο, με τον Εντιαγέ να είναι στην περίπτωση αυτή ο παρτενέρ του Σάσα στα χαφ και τον Ματίγια να μένει στον πάγκο.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Μανσίνι στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ενώ Γκαρσία και Ιτούρμπε διεκδικούν τη θέση στην δεξιά. Ο Καμαρά πιθανότατα θα ξεκινήσει στην κορυφή, αν και δοκιμάστηκε και στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με φορ τον Μάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ