Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Φαμπιάνο για το ντέρμπι

Άρης: Ετοιμοπόλεμος ο Φαμπιάνο για το ντέρμπι

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης και τέθηκε στη διάθεση του Τερζή για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φαμπιάνο κατάφερε να ξεπεράσει το προβλήμα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Τόλη Τερζή για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ακόμα, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Γκάμα και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αύριο. Αντίθετα, δεν υπολογίζεται ο Σούντγκρεν, που δεν πήρε μέρος ούτε στη σημερινή προπόνηση.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (20/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις προθέρμανσης, τεχνικής, rondo game, ταχύτητες και παιχνίδι τακτικής) με τον Φαμπιάνο Λέισμαν να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, τον Μπρούνο Γκάμα να ακολουθεί και πάλι μέρος του προγράμματος, ενώ εκτός προπόνησης παρέμεινε για μια ακόμη μέρα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ