Άρης: Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Μπούργος

Άρης: Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης.

Ο Χερμάν Μπούργος βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Τον Αργεντινό τεχνικό υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία οι άνθρωποι της ΠΑΕ, που τον οδήγησαν στον ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

Ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων έδειχνε να απολαμβάνει την υποδοχή και ήταν ευδιάθετος. Λίο πριν μπει, μάλιστα, στο βανάκι που θα τον μετέφερε, ένας οπαδός του Άρη του έδωσε ένα κασκόλ της ομάδας.

Ο Χερμάν Μπούργος θα παρακολουθήσει αύριο (20/2) το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη «γεύση» από την νέα του ομάδα και τους παίκτες του.

Ακόμα, θα υπογράψει το συμβόλαιο του, διάρκειας 2.5 ετών, ενώ η προπόνηση της Δευτέρας (21/2) αναμένεται να γίνει υπο τις οδηγίες του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ