Κουρμπέλης: «Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες πολλές εκτός έδρας ήττες»

Κουρμπέλης: «Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός να έχει τόσες πολλές εκτός έδρας ήττες»

Ο Κουρμπέλης μίλησε για την ήττα από τον Παναιτωλικό και στάθηκε στον τραγικό εκτός έδρας απολογισμό του Τριφυλλιού στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια ακόμα εκτός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκού, που έχασε και στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 1-0, για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και στάθηκε στον τραγικό εκτός έδρας απολογισμό του Τριφυλλιού στη φετινή σεζόν (3-1-8).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς. Μπήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε κατοχή της μπάλας. Ξαφνικά έγινε ένα φάουλ και σκόραρε ο αντίπαλος. Πιέσαμε στη συνέχεια, χάσαμε πέναλτι. Όταν πάει έτσι η μέρα καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να κάνεις πολλά.

Εγώ δεν κατάλαβα πως άλλαξε η ψυχολογία μας μετά το γκολ. Μας λείπει το εύκολο γκολ στα εκτός έδρας ματς και πρέπει να το δουλέψουμε αυτό. Δεν γίνεται ομάδα τέτοιου βεληνεκούς να έχει τόσες εκτός έδρας ήττες. Κάτι έφταιξε, πρέπει να δούμε στο βίντεο τι. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε να τα ελαττώσουμε. Εκτός έδρας μεταμορφωνόμαστε και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και ήδη είναι αργά».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι ένα μεγάλο ματς, ένα ντέρμπι. Τα παιδιά έχουν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν μέχρι τότε. Θα είναι ένα δυνατό ματς. Θέλουμε πολύ τη νίκη, όπως και η ΑΕΚ, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να επικρατήσουμε »

Για το πότε θα μπορεί να αγωνιστεί 90 λεπτά: «Δεν μπορώ να το ξέρω. Θα μου δείχνει το σώμα μου πότε θα μπορώ να συμμετέχω περισσότερα λεπτά.»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ