Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Πρώτη νίκη μετά από 15 ματς

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Πρώτη νίκη μετά από 15 ματς

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να επικρατεί με 2-1 της Λαμίας και να παίρνει τρίποντο για πρώτη φορά μετά από 15 ματς και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2021 όταν ο Απόλλωνας επικρατούσε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη. Ακολούθησαν 15 σερί ματς χωρίς νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», μέχρι που έσπασε η κατάρα στη Λαμία. Η ομάδα του Φέστα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε με 2-1 των Φθιωτών (αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 69′ λόγω αποβολής του Ντεντάκη) βάζοντας τέλος παράλληλα και στην επιθετική της δυστοκία, με τα πρώτα της γκολ από τον Νοέμβρη κι ένα ματς με τον Ατρόμητο.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, με Μαρτίνες ο Απόλλωνας και Αραμπούλι. η Λαμία. Το γκολ ήρθε τελικά στο 29′ για τον Απόλλωνα όταν από σέντρα του Ντεντάκη ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Μάλιστα, στο 40′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Προβυδάκης δεν βρήκε στόχο από καλή θέση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Απόλλωνας έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στο 53′ συγκεκριμένα, ο Παμλίδης γύρισε και σούταρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-2. Ο Γκέντσογλου αστόχησε με κεφαλιά στο 62′ και επτά λεπτά μετά ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντεντάκη. Η Λαμία πίεσε για το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο ματς και το βρήκε στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα.

Ο Μανούσος το κέρδισε και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού η Λαμία δεν μπόρεσε να βρει γκολ ισοφάρισης στα επόμενα λεπτά μέχρι το φινάλε.

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο(90′ Τζανδάρης), Γκέντσογλου(71′ Βέλλιος), Μπανγκουρά(46′ Μανούσος), Νούνιες(46′ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι(62′ Τσούκαλος)

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Ρόγκνε, Μαρτίνες(72′ Παπαγεωργίου), Τσίμπσαχ(46′ Κάστρο), Παμλίδης(87′ Μπακόγκο), Γιαννιώτας(67′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης(87′ Ράιλι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ