Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: «Εχασαν» και οι δυο με την ισοπαλία

Άρης – ΠΑΟΚ 0-0: «Εχασαν» και οι δυο με την ισοπαλία

Επεσαν... κορμιά στο Βικελίδης, αλλά το τελικό 0-0 δεν αφήνει ικανοποιημένο ούτε τον Άρη, αλλά ούτε και τον ΠΑΟΚ.

Τα πάντα στο… μηδέν (0-0) στο Βικελίδης, με τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να μοιράζονται από ένα βαθμό. «Κίτρινοι» και «ασπρόμαυροι» διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής, με τη λευκή ισοπαλία να αφήνει γλυκόπικρη γεύση και στις δυο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και μετά από 23 αγώνες, βρίσκονται στην 8η θέση με 30 πόντους. Από την άλλη, ο Δικέφαλος του βορρά απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει στο +11.

Πιο δραστήριος και απειλητικός ο Άρης, έφτασε κοντά στο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Ωστόσο… έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Πασχαλάκη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να σώζει σε αρκετές περιπτώσεις την ασπρόμαυρη εστία.

Λιγοστές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο

Αγχωμένες οι παίκτες των δυο ομάδων στα πρώτα λεπτά, υπέπεσαν σε αρκετά λάθη. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι του Βικελίδης ήταν για τον Άρη.

Στο 3ο λεπτό, οι «κίτρινοι» αγκάλιασαν δις το γκολ, με τους Πασχαλάκη και Μιχαηλίδη να σώζουν την ασπρόμαυρη εστία. Ο Καμαρά έφυγε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και πλάσαρε, με τον Έλληνα γκολκίπερ να αποκρούει με το πόδι. Στη συνέχεια της φάσης, η μπάλα έφτασε στον Εντιαγέ, που αστόχησε προ κενής εστίας! Σωτήρια επέμβαση από τον Μιχαηλίδη πάνω στη γραμμή, που κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ… απάντησε στη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων. Η μπάλα στρώθηκε στον Άκπομ, που από εξαιρετική θέση, αστόχησε.

Στο 25΄, ο Πασχαλάκης έσωσε και πάλι την ασπρόμαυρη εστία. Από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Ματέο Γκαρσία επιχείρησε το σουτ, με τον γκολκίπερ του Δικεφάλου να αποκρούει εντυπωσιακά.

Μονόπλευρο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ από τη δεξιά πτέρυγα, με την άστοχη κεφαλιά του Μαντσίνι στο 35΄ να ειναι και η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Πασχαλάκης και Κουέστα κράτησαν το μηδέν

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 1-0. ! Από εξαιρετική θέση, ο Καμαρά σούταρε με το αριστερό, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 56ο λεπτό, ο Μπίσεσβαρ απάντησε, αστοχώντας μέσα από την περιοχή. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Άρης έχασε και πάλι μεγάλη ευκαιρία. Ολομόναχος στην καρδιά της ασπρόμαυρης περιοχής, ο Σάσα έστειλε άουτ την μπάλα με κεφαλιά.

Στο 68΄, ο Πασχαλάκης μπλόκαρε την κεφαλιά του Φαμπιάνο, ενώ στο 79΄, ο Κουέστα είπε «όχι» στο τρομερό σουτ του Ζίβκοβιτς.

Αύτη ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με τις δυο ομάδες να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΑΡΗΣ (Αποστόλης Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι(85′ Μάνος), Εντιαγέ(63′ Iτούρμπε), Ματέο Γκαρσία(63′ Μπερτόγλιο), Καμαρά

ΠΑΟK (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια(77′ Σίντγκλεϊ), Τσιγγάρας(81′ Κούρτιτς), Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά(66′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ(76′ Τσόλακ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ