Παναθηναϊκός: Ανασύνταξη και ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Ανασύνταξη και ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να... γιατρέψει τις πληγές της ήττας από τον Παναιτωλικό και να επικεντρωθεί στο ματς με την ΑΕΚ

Ανασύνταξη και ντέρμπι. Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον Παναιτωλικό και την ήττα, που βάζει την ομάδα σε περιπέτειες όσον αφορά την είσοδό της στα πλέι οφ και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένα ματς στο οποίο θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι, παίζοντας παράλληλα την… ύπαρξή τους.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει σε ό, τι αφορά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ και το ζητούμενο στο ματς με την ΑΕΚ είναι μόνο η νίκη και τίποτε άλλο.

Τα ευχάριστα για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως θα επιστρέψει τόσο ο Μαουρίσιο, που πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα, όσο και ο Σένκεφελντ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο Αγρίνιο.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι στην αρχική ενδεκάδα, με τον Μαουρίσιο πιθανότατα να παίρνει τη θέση του Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Σένκεφελντ θα επιστρέψει αντί του Σάρλια στο κέντρο της άμυνας.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιστροφή του Παλάσιος στο αρχικό σχήμα αντί του Βιτάλ, που και στο Αγρίνιο ήταν αρνητικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ