Οι εννέα της ΑΕΚ 24 χρόνια μετά!

Οι εννέα της ΑΕΚ 24 χρόνια μετά!

Από το 1994 στο 2018. Ποιοι περιμένουν να στεφθούν ξανά πρωταθλητές; Τα πρόσωπα της ΑΕΚ που ήταν τότε στη φιέστα και θα είναι και τώρα… Αυτά τα 24 χρόνια, που η ΑΕΚ έμεινε χωρίς τον τίτλο της πρωταθλήτριας, μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Είναι σχεδόν 2,5 δεκαετίες. Κάποιοι, σε αυτό το πέρασμα του χρόνου, άντεξαν. Ήταν […]

Από το 1994 στο 2018. Ποιοι περιμένουν να στεφθούν ξανά πρωταθλητές; Τα πρόσωπα της ΑΕΚ που ήταν τότε στη φιέστα και θα είναι και τώρα…

Αυτά τα 24 χρόνια, που η ΑΕΚ έμεινε χωρίς τον τίτλο της πρωταθλήτριας, μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Είναι σχεδόν 2,5 δεκαετίες. Κάποιοι, σε αυτό το πέρασμα του χρόνου, άντεξαν. Ήταν στην ΑΕΚ του τότε, είναι και στην ΑΕΚ του τώρα.

Κάποιοι σε διαφορετικές θέσεις. Σε άλλο ρόλο. Όλοι τους σε διαφορετική ηλικία. Και σίγουρα όλοι τους με την ίδια κάψα για τον τίτλο. Το10.gr παρουσιάζει τα ίδια πρόσωπα της ΑΕΚ, της τελευταίας ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα το 1994, με την ΑΕΚ του τώρα που ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο.

Σε ολόκληρο το οργανόγραμμά της. Και όσο και αν φαίνεται παράξενο, υπάρχουν ακόμη εννέα(!) ίδια πρόσωπα. Από τον διοικητικό τομέα, μέχρι τον αγωνιστικό και σε υπόλοιπα τμήματα λειτουργίας. Για να τους δούμε:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Ήταν και τότε, το 1994, μεγαλομέτοχος. Συγκεκριμένα την τελευταία χρονιά που η ΑΕΚ πήρε πρωτάθλημα, δεν ήταν πρόεδρος, διότι είχαν μοιράσει τις σεζόν με τον Γιάννη Καρρά. Το 1993 ήταν ο Μελισσανίδης, επίσης με πρωτάθλημα, την δεύτερη ο άλλος μεγαλομέτοχος. Ο «Τίγρης» τώρα δεν έχει συνέταιρο, αλλά και πάλι πρόεδρος δεν είναι. Αλλά εκεί είναι!

ΝΤΟΥΣΑΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ
Σε διαφορετικούς ρόλους. Τότε πανηγύριζε τον τέταρτο πρωτάθλημα σε έξι χρόνια με την ΑΕΚ, ως προπονητής της. Ως ο «Πρίγκιπας» της Νέας

Φιλαδέλφειας για να το πούμε καλύτερα. Έφυγε, δούλεψε σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Άρη, Ερυθρό Αστέρα, Ομόνοια, Ατρόμητο, αλλά πάντα εκεί γύριζε. Τώρα πια ο τίτλος του είναι: Εκτελεστικός Διευθυντής.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΚΑΔΗ
Μια ζωή στην ΑΕΚ, από την παιδική ηλικία, λόγω του πατέρα της, ιστορικού πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Αρκάδη. Το 1994 ήταν υπεύθυνη του γραφείου Τύπου, στην ουσία δεξί χέρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πλέον, ασφαλώς και έχει αναβαθμιστεί, ως Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια-Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις.

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Στην ΑΕΚ πήγε το 1991. Πανηγύρισε δύο σερί πρωταθλήματα ως πρώτος σκόρερ. Το 1994 δεν ήταν πρώτος σκόρερ, αλλά ήταν πρωταθλητής. Και πάλι. Με την ίδια λαχτάρα το περιμένει κι εκείνος και τώρα. Θα είναι το τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του, αυτή τη φορά ως Υπεύθυνος Λειτουργίας Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΑΠΗΣ
Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής εκείνης της γενιάς, που εξακολουθεί και τώρα να έχει εργασιακή σχέση με την ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Κασάπης ήταν βασικό εργαλείο στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας, πλέον είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την παρακολούθηση των αντιπάλων.

ΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ποδοσφαιριστής υπήρξε, πρωταθλήματα έχει πάρει με την ΑΕΚ, αλλά το 1994 ήταν ό,τι είναι και τώρα. Ο γιατρός της ομάδας. Ο ρόλος του δεν είναι μόνο επιστημονικός. Είναι και το κύρος που προσφέρει στον σύλλογο με την παρουσία του.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ
Πλέον η παρουσία του στην ΑΕΚ για τόσα χρόνια, από τις αρχές της 10ετίας του ’90, έχει πάρει ιστορικές διαστάσεις. Συμβαίνει αυτό με τους φροντιστές. Ο Νίκος Κορομηλάς περιμένει ακόμη ένα πρωτάθλημα, όπως τότε, για να εκφραστεί με τον μοναδικό τρόπο τον οποίο εκείνος γνωρίζει.

ΗΛΙΑΣ ΑΤΜΑΤΣΙΔΗΣ
Βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΚ την τελευταία χρονιά που ήταν πρωταθλήτρια. Πλέον, προπονητής τερματοφυλάκων για την ομάδα Κ20. Ο Ηλίας Ατματσίδης φροντίζει πάντα να δείχνει την αγάπη του για την ΑΕΚ. Το πρωτάθλημα θα το γιορτάσει όπως και τότε.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΛΑΧΟΣ
Ο τέταρτος ποδοσφαιριστής εκείνης της γενιάς που βρίσκεται και τώρα στην ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Βλάχος πήγε στην ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, βοήθησε πολύ στην κατάκτηση του τίτλου τότε και πλέον είναι ο προπονητής της ομάδας Κ16.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ