Πάνος Ρέτσος: Το νέο ξεκίνημα στην Βερόνα και ο Ολυμπιακός… (vid)

Πάνος Ρέτσος: Το νέο ξεκίνημα στην Βερόνα και ο Ολυμπιακός… (vid)

Το παιδί-θαύμα του Ολυμπιακού που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ στα 18 του χρόνια, η «παραμυθένια» πορεία και η νέα καριέρα στην Ελλάς Βερόνα – Όσα είπε στο MEGA ο Πάνος Ρέτσος για όσα έζησε αλλά και τους νέους στόχους του.

Στα 23 του χρόνια έχει ζήσει όσα ελάχιστοι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Έχει παίξει στα 18 του στην κορυφαία ελληνική ομάδα, τον Ολυμπιακό, ως βασικό μέλος της, έχει κάνει την μεταγραφή-ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου μας, έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με την Λεβερκούζεν, στην Αγγλία με την Σέφιλντ, στο Σαμπιονά με την Σεντ Ετιέν και πλέον βρίσκεται στο Καμπιονάτο στην πανέμορφη Βερόνα για λογαριασμό της Ελλάς.

Μια καριέρα σε fast forward για το wonderkid που μεγάλωσε και μέσα από σπουδαίες αλλά και δύσκολες στιγμές, πιο ώριμος και γεμάτος όρεξη και διάθεση για ακόμη πιο συναρπαστικά κεφάλαια στην διαδρομή του.

Για τον Πάνο Ρέτσο, περί ου ο λόγος, αυτά τα πέντε χρόνια από το ντεμπούτο του με τον… Άγιο Μπέντο όπως ο ίδιος τον αποκαλεί έως τη μεταγραφή του στη Βερόνα είχαν τα πάντα! Πέντε χρόνια με μεγάλες στιγμές για τον πιτσιρικά που έγινε άνδρας στα γήπεδα και ξεδίπλωσε το αστείρευτο ταλέντο του στα γήπεδα της Ευρώπης. Πέντε χρόνια και με δύσκολες στιγμές που όμως δεν τον λύγισαν, τουναντίον, τον έκαναν ακόμη πιο δυνατό.

Βρήκαμε τον Πάνο Ρέτσο στη Βερόνα και με φόντο το πιο κεντρικό σημείο της ονειρεμένης Ιταλικής πόλης, την Αρένα, μιλήσαμε για την πρώτη του προετοιμασία στο Άχενκιρχ, την απίθανη σεζόν με τον Ολυμπιακό, την μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στη Λεβερκούζεν, την διαδρομή του έως τώρα σε κορυφαία πρωταθλήματα, την Εθνική, τα προβλήματα που του εμφανίστηκαν αλλά και τον Ολυμπιακό που είναι πάντα στο μυαλό του και αν γυρνούσε κάποια στιγμή στη χώρα μας θα ήταν η επιλογή του.

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Ρέτσος στο MEGA και για την νέα πρόκληση της καριέρας του με την φανέλα της Βερόνα που έχει ήδη ερωτευθεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ