Παναιτωλικός : Η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Παναιτωλικός : Η αποστολή ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα (31/3, 15:00) στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους Γιαννιώτες. Η προπόνηση που διεξήχθη νωρίτερα ήταν βασισμένη στην τακτική. Δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, […]

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα (31/3, 15:00) στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς κόντρα στους Γιαννιώτες.

Η προπόνηση που διεξήχθη νωρίτερα ήταν βασισμένη στην τακτική. Δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, Ουίλιαν και ο Μπεχαράνο λόγω ίωσης, παίκτες οι οποίοι δεν θα είναι στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος ανακοίνωσε την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Ιταμπέλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ