Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 4-0: Βήμα παραμονής με «τεσσάρα» για τον Ιωνικό

Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης 4-0: Βήμα παραμονής με «τεσσάρα» για τον Ιωνικό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κιάκο που σκόραρε δύο γκολ, ο Ιωνικός «διέλυσε» με 4-0 τον Απόλλωνα στη Νεάπολη και έκανε τεράστιο βήμα για την παραμονή του στην Super League!

«Τρίποντο» παραμονής για τον Ιωνικό! Ο Γιάννης Κιάκος ήταν σε μεγάλη βραδιά, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, έχοντας καταλυτικό ρόλο στην πολύ μεγάλη νίκη του Ιωνικού που επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στη Νεάπολη, κάνοντας έτσι καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής του στην Super League.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί από το πρώτο σφύριγμα και αφού προηγήθηκαν πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, «καθάρισαν» την υπόθεση μέσα στο (σχεδόν) πρώτο μισάωρο. Δύο γκολ ο Κιάκος που ήταν ο MVP, ένα ο Μαντζής.

Σε πολύ δύσκολη θέση πλέον η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα που ευελπιστεί μόνο σε ένα… θαύμα για να καταφέρει να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό…

Μόλις οχτώ λεπτά χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Βαλεριάνος έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Κιάκος την εκμεταλλεύτηκε, γράφοντας το 1-0 στο 8ο λεπτό!

Ο ίδιος ήταν και αυτός που έκανε το 2-0 στο 18ο λεπτό! Οι παίκτες του Ιωνικού συνεργάστηκαν άψογα και ο Κιάκος έκανε το 2-0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του. Κι όμως, οι γηπεδούχοι είχαν και άλλο γκολ στο πρώτο μέρος.

Ο Τουράμ έφυγε ωραία από τα δεξιά, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Μάντζη και εκείνος σε κενή εστία έκανε το 3-0 στο 32ο λεπτό.

Ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία να μειώσει με τον Ιωαννίδη, ωστόσο ο επιθετικός της Ελαφράς Ταξιαρχίας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα και έτσι ο Ντάλτσιο διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 88ο λεπτό.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι(81′ Τσιριγώτης), Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Κιάκος(76′ Μάναλης), Ντάλσιο, Άοσμαν(81′ Βαφέας), Τουράμ(75′ Γκοτσούλιας), Μάντζης(85′ Πλατέλλας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Ράιλι, Ντομίνγκες, Φατιόν(46′ Τσιλούλης), Παπαγεωργίου, Βιτλής, Σλίβκα, Μαρτίνεζ(46′ Τσιμπσάχ), Γιαννιώτας(38′ Κάστρο), Παμλίδης(71′ Ντάουντα), Ιωαννίδης(75′ Γιακιμόφσκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ