Αστέρας Τρίπολης: Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο ματς με τον Άρη

Αστέρας Τρίπολης: Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στο ματς με τον Άρη

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαιώμα εισόδου στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον Άρης όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι Αρκάδες.

Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Άρη για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τους Αρκάδες να ενημερώνουν πως μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα επιτρέπονται στον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ
24/0212:00

Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΡΗΣ για την 25η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (26/02, 17:15) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ