Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: «Ανάσα» κι ελπίδα…

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: «Ανάσα» κι ελπίδα…

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο που «καθάρισε» με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στη «μάχη» για την παραμονή.

Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο που επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και πήρε βαθιά ανάσα στη «μάχη» της παραμονής στην Premier League. Με δέκα παίκτες από το 38′ οι Αρκάδες λόγω αποβολής του Κρέσπι για μαρκάρισμα στον Μουνίθ. Στο +4 από τον ουραγό Απόλλωνα η ομάδα του Κόλμαν, έχασε έδαφος στην υπόθεση εξάδα ο Αστέρας.

Το ξεκίνημα του Ατρόμητου στο ματς ήταν ιδανικό αφού κατάφερε να πετύχει γκολ μόλις στα 55 δευτερόλεπτα. Σκόρερ ο Μουνίθ που έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Τσιφτσή να αιφνιδιάζεται και να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα. Στο 11′ ο Κουλούρης απείλησε με δεύτερο γκολ, αλλά αυτή τη φορά ο Τσιφτσής δεν είχε πρόβλημα. Στο 31′ ο Αστέρας έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Μπαράλες έχασε τεράστια ευκαιρία από κοντά.

Στο 38′ ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Κρέσπι είδε την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουνίθ και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του ματς και έφτασε κοντά στο 1-1 με τον Σονί στο 56′, αλλά δεν τα κατάφερε και στην κόντρα ο Έρλινγκμαρκμε ωραίο τελείωμα έκανε και το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης(34′ Βασιλαντονώπουλος), Χατζηϊσαΐας, Μαυρομμάτης(46′ Παπαδόπουλος), Καστεγιάνο, Χαρίσης, Σάλομον(63′ Κλωναρίδης), Μουνίθ, Ροτάριου(63′ Έρλινγκμαρκ), Κουλούρης, Αλιμπέκ(75′ Ντένις)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Αντζουλας, Τασουλής, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Κρέσπι, Σίτο, Σονί, Μπαράλες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ