Άρης: Με Γκάμα, Ντουκουρέ αλλά χωρίς Μάνο η αποστολή

Άρης: Με Γκάμα, Ντουκουρέ αλλά χωρίς Μάνο η αποστολή

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός και ο Ιβοριανός μέσος ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μπούργος για το αυριανό (26/2) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αντίθετα νοκ άουτ τέθηκε ο τραυματίας Έλληνας επιθετικός.

Οι Μπρούνο Γκάμα και Σεϊκ Ντοκουρέ ολοκλήρωσαν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα εκγύμνασης και ο Χερμάν Μπούργος τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκε ο Δημήτρης Μάνος, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ τη θέση του πήρε ο Ιζέτ Χαϊροβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (26/02), στο πλαίσιο της 25ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την πελοποννησιακή πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Lumor Agbenyenu, Hijrovic, Doukoure».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ