Παράπονα Αναστασίου για τη διαιτησία

Παράπονα Αναστασίου για τη διαιτησία

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον Βόλο είχε ο Γιάννης Αναστασίου.

Παράπονα για την διαιτησία στον αγώνα με τον Βόλο έχει ο Γιάννης Αναστασίου και συγκεκριμένα για το τράβηγμα στον Καρέλη στο οποίο δεν δόθηκε πέναλτι.

Όσα είπε ο Αναστασίου:

«Κοιτάζοντας τη γενική εικόνα του παιχνιδιού δεν μας αφήνει ικανοποιημένους η ισοπαλία. Νομίζω είχαμε τις ευκαιρίες, αλλά ήμασταν αρκετά στατικοί. Μας έλειψε η κίνηση στο μεσοεπιθετικό τρίτο και στο τέλος δεν κάναμε καλή διαχείριση και πήγαμε σε ένα ματς που ήταν ανοιχτό και κάθε ομάδα μπορούσε να βάλει γκολ.

Δεν νομίζω πως ήταν πρόβλημα η βροχή. Παίζαμε σε ένα γλιστερό γήπεδο αλλά είναι ποδοσφαιρικός καιρός. Θεωρώ πως είναι καλό γιατί η μπάλα πηγαίνει γρήγορα. Από την πλευρά μας δεν δείξαμε αρκετά πράγματα στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι.

Θα ήθελα να πω, αν και είναι αρχή μου να μη μιλάω, δεν είχα καθόλου εμπιστοσύνη σε αυτό που έβλεπα, στον διαιτητή και θεωρούσα πως στην επόμενη φάση που ο Μόρσεϊ θα κάνει ένα φάουλ θα τον αποβάλει. Οπότε, έπρεπε να προστατέψω την ομάδα τη στιγμή εκείνη. Αυτό μου βγήκε. Θέλω να πω κάτι για τη φάση του πέναλτι στον Καρέλη, απλά θέλω να μας εξηγήσει ο κύριος Ευαγγέλου που ήταν στο VAR, αν υπάρχει δυναμόμετρο γιατί η τοποθέτησή του ήταν πως ήταν ένα light τράβηγμα. Δηλαδή αν είναι τράβηγμα είναι τράβηγμα και οπότε πέναλτι. Τώρα το light αν υπάρχει δυναμόμετρο να μας το εξηγήσουν ώστε να ξέρουμε και εμείς από πόσο μετράει το τράβηγμα για να δοθεί πέναλτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ