Άρης: Κίτρινος «συναγερμός» ενόψει Ολυμπιακού και πλέι οφ

Άρης: Κίτρινος «συναγερμός» ενόψει Ολυμπιακού και πλέι οφ

Ο Σούντγκρεν θα εκτίσει τη ποινή του στο κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ακόμα εφτά παίκτες του Άρη βρίκσονται στο όριο και κινδυνεύουν με τιμωρία, ενόψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Άρης βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης. Εφτά παίκτες του, όμως, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο εντός έδρας παιχνίδι (6/3) με τον Ολυμπιακό, καθώς βρίσκονται στο όριο των καρτών.

Συγκεκριμένα οι Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Ιτούρμπε και Γκαρσία έχουν από τρεις κάρτες και αν δεχθούν ακόμα μια θα χάσουν ένα παιχνίδι της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ενώ ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα για τους Καμαρά και Μανσίνι που έχουν έξι και αν δεχτούν κάρτα, τότε θα πρέπει να απουσιάσουν από δυο παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ο Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σούντγκρεν, καθώς η κίτρινη κάρτα που αντίκρυσε ο Σουηδός αμυντικός στην Τρίπολη ήταν η τέταρτη και θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ο Σάκιτς αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ