Καμία αλλαγή στην ΑΕΚ: Κανονικά στα Σπάτα ο Γιαννίκης

Καμία αλλαγή στην ΑΕΚ: Κανονικά στα Σπάτα ο Γιαννίκης

Ο Αργύρης Γιαννίκης παρά το γεγονός ότι είναι υπ' ατμόν, βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ μοιάζει τουλάχιστον αμφίβολο μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0) και τα σενάρια γύρω από την παραμονή του στην Ένωση να δίνουν και να παίρνουν τις τελευταίες ώρες.

Ωστόσο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας δεν υπήρξε κάποια ένδειξη άμεσων εξελίξεων, αφού βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, μια μέρα μετά την ήττα από το τριφύλλι.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε ως όφειλε στην προπόνηση της ομάδας και ξεκίνησε δουλειά και προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ σε δυο μέρες από σήμερα.

Παρότι λοιπόν έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για το μέλλον του Γιαννίκη, μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κάποια εντολή από τη διοίκηση της ΑΕΚ και ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει κανονικά τους παίκτες του για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του βορρά. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην Ένωση δεν θα υπάρξουν τουλάχιστον προς το παρόν, με την ομάδα να ψάχνει αντίδραση, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Τετάρτης.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στη Λεωφόρο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι (πλην των Γέβτιτς, Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλου που έκαναν ατομικό) γυμνάστηκαν κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ