Στασιμότητα στην ΑΕΚ και ατάκα… φωτιά από Γιαννίκη στους παίκτες

Στασιμότητα στην ΑΕΚ και ατάκα… φωτιά από Γιαννίκη στους παίκτες

Καμία εξέλιξη στην ΑΕΚ μετά το... ναυάγιο της Λεωφόρου. Τι είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στους παίκτες.

Η ΑΕΚ απογοητεύει (και) την εφετινή σεζόν, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Πολλοί πίστεψαν πως μετά και το νέο «χαστούκι» από τον Παναθηναϊκό, θα υπήρχαν ραγδαίες εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Παρόλα αυτά, δεν κουνήθηκε… φύλλο.

Καμία παραίτηση, καμία απόλυση, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να μην έχει δώσει ακόμη το στίγμα. Άπαντες περιμένουν την αντίδραση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, με το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας να βρίσκεται στον αέρα. Διεργασίες υπάρχουν και δε θα πρέπει να αποκλειστεί η άμεση απομάκρυνση του πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης επικρατεί αναβρασμός και ενώ αύριο (2/3) ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα γίνει αν ο Δικέφαλος δεν καταφέρει και πάλι να νικήσει. Πάντως, δε θα προκαλέσει έκπληξη αν η ΑΕΚ υποδεχθεί τους «ασπρόμαυρους» χωρίς τον Αργύρη Γιαννίκη στην άκρη του πάγκου.

Παράλληλα, πολλές απορίες προκάλεσε μια ατάκα του Αργύρη Γιαννίκη στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στα Σπάτα. Ο Έλληνας τεχνικός ήταν βυθισμένος στις σκέψεις του και ανέφερε στους παίκτες πως «δεν κάνατε όσα είχαμε πει και πάθατε μπλακ άουτ για 15 λεπτά». 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ