Ο Μελισσανίδης «τελειώνει» σήμερα τον Γιαννίκη – Ποιοι «παίζουν» για τον πάγκο της ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης «τελειώνει» σήμερα τον Γιαννίκη – Ποιοι «παίζουν» για τον πάγκο της ΑΕΚ

Μετράει ώρες ο Αργύρης Γιαννίκης στην ΑΕΚ. Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Το ποτήρι της υπομονής έχει ξεχειλίσει εδώ και καιρό, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παίρνει… κεφάλια.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μετράει ώρες στην Ένωση, με τον «Τίγρη» να έχει αποφασίσει να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Η ΑΕΚ δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα και ο πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα δεν δείχνει ικανός να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα και την κατάσταση. Ο Μελισσανίδης έχει πάρει τις αποφάσεις του και ο Έλληνας κόουτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν σήμερα.

Η άμεση αντικατάσταση του Γιαννίκη θεωρείται δεδομένη, με την ΑΕΚ να ψάχνει τον προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι και το τέλος της σεζόν. Στην «κιτρινόμαυρη» λίστα, βρίσκονται δύο ονόματα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την φανέλα της ΑΕΚ. Στέλιος Μανωλάς και Τραϊάνος Δέλλας «παίζουν» δυνατά για τον κιτρινόμαυρο πάγκο, καθώς γνωρίζουν από πρώτο χέρι την Ένωση.

Στο… κάδρο βρίσκεται πάντα ο Φαν Σιπ, με τον πρώην Ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει αρκετούς θαυμαστές στα Σπάτα. Παράλληλα, δε θα πρέπει να αποκλειστεί και η πιθανότητα προαγωγής του Σωκράτη Οφρυδόπουλου από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε, πως η Ένωση φιλοξενεί αύριο (2/3) τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Αργύρης Γιαννίκης δε θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία. Τα διαδοχικά… ναυάγια σε όλα τα επίπεδα έχουν προκαλέσει κλυδωνισμούς στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να αναζητά το κατάλληλο «ηλεκτροσόκ» ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ