Ο Ιταλός Φάμπρι στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου στο Καραϊσκάκη

Ο Ιταλός Φάμπρι στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο Παπαπέτρου στο Καραϊσκάκη

Η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για τα εξ αναβολής ματς της Τετάρτης και της Πέμπτης, ορίζοντας τον Ιταλό Φάμπρι στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Η Superleague έχει κανονικά δράση το διήμερο (2-3/3) για τα εξ αναβολής ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Η ΚΕΔ λοιπόν ανακοίνωσε τους ορισμούς στις τρεις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις, ορίζοντας στο ντέρμπι των Δικεφάλων τον Ιταλό Μίκαελ Φάμπρι. Ο 39χρονος ρέφερι έχει βρεθεί στο παρελθόν στην Ελλάδα και έχει διευθύνει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-1 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τη σεζόν 2020/21.

Εκτός όμως από αυτό το ματς ήταν διαιτητής το καλοκαίρι στην αναμέτρηση του Άρη με την Αστάνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (2-1) για τα προκριματικά του Europa Conference League. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Βαλεριάνι και Κολαρόσι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σιδηρόπουλος. Στο VAR, θα βρεθούν οι Αουρελιάνο και Κωσταράς.

Από εκεί και πέρα στο έτερο ματς της Τετάρτης, αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης διαιτητής θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Μωΰσιάδη-Θανασιά, 4ο τον Γκάμαρη και τους Τσακαλίδη-Χριστάκογλου στο VAR. Τέλος για το τρίτο εξ αναβολής ματς της Superleague, ο Γιώργος Τζοβάρας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το Ατρόμητος-Βόλος, έχοντας βοηθούς τους Μαυρούδη-Βεργέτη, 4ο τον Αγγελάκη και στο VAR τους Ζαμπάλα-Φωτόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ