Ο Φαν Σιπ περιμένει στη γωνία για να αναλάβει την ΑΕΚ από τώρα

Ο Φαν Σιπ περιμένει στη γωνία για να αναλάβει την ΑΕΚ από τώρα

Η τριάρα από τον Παναθηναϊκό φέρνει ακόμη πιο κοντά στην έξοδο τον Αργύρη Γιαννίκη και ο Τζον Φαν Σιπ περιμένει ενημέρωση για να αναλάβει την ΑΕΚ...

Αυτό είναι το έργο στη φετινή ΑΕΚ. Για μία χαρά (που λέει ο λόγος δηλαδή), δέκα πίκρες και απογοητεύσεις. Μετά λοιπόν τη νίκη με τον ΠΑΣ την περασμένη εβδομάδα η οποία έφερε μία σχετική ηρεμία στους «κιτρινόμαυρους», έρχεται αυτή η τριάρα από τον Παναθηναϊκό για να επαναφέρει άπαντες στη μιζέρια και την εσωστρέφεια. Κι ακολουθεί την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ με την Ένωση να μην είναι σίγουρη πλέον ούτε για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός κι αν ο… Φαν Σιπ κάνει το θαύμα του…

Αν επιστραφούν οι έξι βαθμοί στον Άρη, το πράγμα περιπλέκεται πολύ για την ΑΕΚ. Αν λάβουμε μάλιστα υπόψιν την εικόνα αποσύνθεσης που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα, αλλά και το γεγονός πως έχει… αλλεργία στις νίκες στα ντέρμπι, καταλαβαίνει κανείς πως μόνο απίθανο δεν είναι να γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση στο εγγύς μέλλον.

Μετά και την ήττα στη Λεωφόρο, μα κυρίως την απογοητευτική εικόνα της ομάδας, ο Αργύρης Γιαννίκης ήρθε σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και πλέον δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς στην Ένωση σκέφτονται άμεσες αλλαγές. Στην ΑΕΚ ήλπιζαν να μπορέσει να κρατήσει την ομάδα σε ένα -τουλάχιστον- αξιοπρεπές επίπεδο μέχρι το φινάλε της σεζόν ώστε να κερδίσουν χρόνο για την εύρεση του επόμενου, ωστόσο φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να συμβεί.

Από την άλλη, υπάρχει ο Τζον Φαν Σιπ ο οποίος καραδοκεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Από το «10.gr» είχατε διαβάσει προ ημερών πως ο Ολλανδός, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, λειτουργεί ήδη σαν προπονητής της ΑΕΚ, προσπαθώντας να διαμορφώσει το επιτελείο του, ώστε να είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Αυτή η στιγμή μπορεί να έρθει ακόμη πιο σύντομα κι από ότι υπολόγιζε ο ίδιος, με τον φόβο να μπει η ΑΕΚ σε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες στα πλέι οφ.

Καταλαβαίνει κανείς βέβαια πως αν έρθει ο Φαν Σιπ, δεν πρόκειται να δεχτεί να το κάνει σαν υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Όπως για παράδειγμα θα μπορούσε να γίνει με τον Οφρυδόπουλο από τη Β’ ομάδα ή με μία αντίστοιχη περίπτωση από το εσωτερικό του συλλόγου. Η πρόσληψη Φαν Σιπ θα σημαίνει αυτόματα δέσμευση και για τη νέα σεζόν, κάτι που φέρνει τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε ένα αδιέξοδο.

Είναι γνωστό πως διακαής πόθος της ΑΕΚ είναι ο Φερνάντο Σάντος για τον οποίο όμως θα πρέπει να κάνει υπομονή ακόμη έναν μήνα ώστε να δει αν θα συνεχίσει ή όχι στην Εθνική Πορτογαλίας. Το ζήτημα είναι πώς περιμένει η ΑΕΚ έναν μήνα για το εάν και εφόσον με Σάντος; Κι εδώ έρχεται ο Φαν Σιπ που φαντάζει αυτή τη στιγμή η λύση με τις περισσότερες πιθανότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ