Δεν αρκεί ο Γιαννίκης στον κόσμο της ΑΕΚ: «Να δούμε πότε θα μας αδειάσει τη γωνιά ο Μελισσανίδης» (Pics)

Δεν αρκεί ο Γιαννίκης στον κόσμο της ΑΕΚ: «Να δούμε πότε θα μας αδειάσει τη γωνιά ο Μελισσανίδης» (Pics)

Η απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη δεν αρκεί στον κόσμο της ΑΕΚ που ζητά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βάλει λεφτά, διαφορετικά να αποχωρήσει.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έφυγε, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος -εν αναμονή του επόμενου- ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν και ο εφιάλτης συνεχίζεται για την ΑΕΚ. Ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Β’ είναι ο τρίτος που θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ο κόσμος των «κιτρινόμαυρων» έχει φτάσει στα όριά του αφού δεν βλέπει να αλλάζει κάτι ουσιαστικά.

Μία βόλτα στα social media της ΠΑΕ θα σας πείσει για του λόγου το αληθές. Τα σχόλια που ζητούν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να… ακολουθήσει τον Γιαννίκη κυριαρχούν, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να έχουν χάσει πια την πίστη τους προς τον «Τίγρη», αλλά και κάθε ελπίδα πως μπορεί να γυρίσει το χαρτί. Κι όλα αυτά, λίγους μήνες πριν η ομάδα μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Εξάλλου δεν είναι μία, δεν είναι δύο. Είναι τέσσερες σεζόν πλέον που βλέπουν να παίζεται το ίδιο έργο και στην ουσία να μην αλλάζει τίποτα. Και καταλαβαίνουν πως ο Γιαννίκης και ο κάθε Γιαννίκης είναι το δέντρο και όχι το δάσος στην ΑΕΚ. «Να περάσει το επόμενο θύμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο, με σαφή αιχμή για τον Μελισαννίδη και την… προσφιλή τακτική του να τα φορτώνει όλα στον προπονητή. Και ξανά από την αρχή…

Άλλωστε από τους γύρω γύρω δεν έχει κουνηθεί και κανείς ακόμη. Όλοι είναι στα πόστα τους. Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια αγανάκτησης των οπαδών της ΑΕΚ…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ