Ολυμπιακός: Η απάντηση του Μαρτίνς στο non stop πρόγραμμα – Τι ετοιμάζει για Αστέρα

Ολυμπιακός: Η απάντηση του Μαρτίνς στο non stop πρόγραμμα – Τι ετοιμάζει για Αστέρα

Ο… Γολγοθάς του Ολυμπιακού συνεχίζεται: 9ο παιχνίδι από τις 2/2 για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού – Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης (19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Πειραιώτες το βράδυ της Κυριακής παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο επικράτησαν με 2-0 του ΟΦΗ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ΠΑΟΚ – Ιωνικός (1-1) αύξησαν τη διαφορά στους 13 πόντους από τον Δικέφαλο του Βορρά. Σήμερα, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ακόμα και στο +16, εάν νικήσουν τους Αρκάδες και ο ΠΑΟΚ ηττηθεί από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός έχει ανταπεξέλθει πολύ καλά στα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε από τις 2 Φεβρουαρίου και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο μέχρι την περασμένη Κυριακή, ένα διάστημα στο οποίο έδωσε 8 αγώνες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Στο πρωτάθλημα είχε το απόλυτο, πετυχαίνοντας 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του 3ου σερί και 47ου συνολικά.

Στο παιχνίδι με τους Αρκάδες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, αφού την προηγούμενη Κυριακή οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν απέναντι στον ΟΦΗ και την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί το ματς με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ας μην ξεχνάμε ότι οι Ερυθρόλευκοι προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καλείται να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην εκπλήρωση των εγχώριων στόχων του. Ο Ιβηρας προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Τρίτης και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, όσον αφορά στην 11άδα με την οποία θα παρατάξει τους πρωταθλητές απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Εκεί που δεν προβλέπεται αλλαγή είναι στη θέση του τερματοφύλακα, με τον Βατσλίκ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να ξεκινάει βασικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον ΟΦΗ, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στην 11άδα και να αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο. Στα δύο άκρα υπάρχουν σκέψεις για ροτέισον, με τους Κίτσο και Βρουσάι να διεκδικούν τις θέσεις με τους Ρέαμπτσιουκ και Λαλά αντίστοιχα. Στα χαφ όλα είναι ανοιχτά, με τους Μαντί Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη να διεκδικούν δύο θέσεις, με τον Μαρτίνς να έχει στο μυαλό του και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη.

Στην κορυφή της επίθεσης όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει ο Τικίνιο, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να έχει το προβάδισμα για μία από τις δύο θέσεις στα άκρα. Οι Μασούρας, Αγκιμπού και Καρβάλιο διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις, με τον Βαλμπουενά να βρίσκεται επίσης στο μυαλό του Πορτογάλου.

Όλα είναι ανοιχτά και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να διαχειρίζεται το ρόστερ του, προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες του φρέσκους και έτοιμους να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι την αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης απαρτίζουν οι: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ