Ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, για το 6Χ6 ο Ολυμπιακός!

Ντέρμπι Δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, για το 6Χ6 ο Ολυμπιακός!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα «κονταροχτυπηθούν» απόψε στο ΟΑΚΑ (20:30), ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί νωρίτερα τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00).

Μέρα Superleague η σημερινή, με ντέρμπι Δικεφάλων και με «μάχη» στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης!

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα κοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 20:30 για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν, ενώ λίγο νωρίτερα (19:00) ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε εξ αναβολής αναμετρήσεις για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Η Ένωση καλείται να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα που γνώρισε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0) και με άλλο… αέρα λόγω Σωκράτη Οφρυδόπουλου στον πάγκο, να πάρει ένα «τρίποντο» που θα την απομακρύνει από ενδεχόμενους μπελάδες όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από την άλλη πλευρά, ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό στην Τούμπα (1-1) και να αυξήσει τη διαφορά του με τους «κιτρινόμαυρους» στους 10 βαθμούς, «κλειδώνοντας» κατά κάποιον τρόπο τη δεύτερη θέση.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Από εκεί και πέρα, στο άλλο ματς της ημέρας, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των 5 αγώνων, μετά και από την επικράτηση επί του ΟΦΗ (1-0) και να κάνουν το 6Χ6 κόντρα στους Αρκάδες.

Από την πλευρά της η ομάδα του Μίλαν Ράσταβας θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στην 6άδα και κατ’ επέκταση στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο. Μπα, Αβραάμ, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Ν. Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Καστάνιο, Γ. Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Κρέσπι, Μπενίτο, Σονί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ