Sportbible: Το καλύτερο πέναλτι όλων των εποχών εκτελέστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα – Δείτε το (vids)

Sportbible: Το καλύτερο πέναλτι όλων των εποχών εκτελέστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα – Δείτε το (vids)

Το Sportbible μας πήγε 11 χρόνια πίσω και ανέδειξε το πέναλτι του Τζιμπρίλ Σισέ σε ένα Πανιώνιος - Παναθηναϊκός ως το καλύτερο όλων των εποχών

Όποιος ασχολείται με ποδόσφαιρο, δεν γίνεται να μην ξέρει την ιστοσελίδα Sportbible. Μία σελίδα η οποία ειδικεύεται σε ποδοσφαιρικές ειδήσεις, ευφάνταστα βίντεο και διάφορες ιστορίες γύρω από τον χώρο του δημοφιλέστερου αθλήματος στον πλανήτη.

Το συγκεκριμένο site λοιπόν έκανε μια αναδρομή. Για την ακρίβεια μας πήγε 11 χρόνια πίσω. Σε έναν αγώνα… ελληνικού πρωταθλήματος! Και πιο συγκεκριμένα σε ένα ματς Superleague μεταξύ του Πανιωνίου και του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, που διεξήχθη στις 23 Ιανουαρίου 2011.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε ισοφαρίσει τότε με ένα πέναλτι-κεραυνό σε 1-1 (που ήταν και το τελικό σκορ), με την μπάλα μάλιστα να μένει στον ουρανό των διχτυών! Πραγματικά εξαιρετικό πέναλτι το οποίο δεν θα μπορούσε να πιάσει κανείς τερματοφύλακας.

Το πέναλτι αυτό λοιπόν, σύμφωνα με το Sportbible, είναι το καλύτερο όλων των εποχών στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

«Ακόμα πολλοί οπαδοί πιστεύουν πως αυτό είναι το πιο τέλειο πέναλτι που έχει εκτελεστεί ποτέ στην ιστορία του ποδοσφαίρου και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διαχειριστές της σελίδας στο facebook.

Οι σχετικές αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ