Άρης: Τα πλάνα του Μπούργος ενόψει του Ολυμπιακού

Άρης: Τα πλάνα του Μπούργος ενόψει του Ολυμπιακού

Ο Αργεντινός τεχνικός συνεχίζει τις δοκιμές του σε οτι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στην κυριακάτικη (6/3) αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη στο κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, χωρίς να ενδιαφέρεται για τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Ο Χέρμαν Μπούργος έκανε αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, φαίνεται, όμως, οτι δεν διαφοροποιήσει πολλά σε σχέση με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σίγουρη αλλαγή αυτή στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, εκεί όπου ο Σάκιτς θα πάρει τη θέση του Σούντγκρεν, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του.

Ακόμα, κρίσιμη μέρα θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή σε ότι αφορά τη συμμετοχή του Μπερτόλιο στην αποστολή. Αν ο Αργεντινός καταφέρει να πάρει μέρος σε ασκήσεις του προγράμματος εκγύμνασης χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενώ στην αντίθετη περίπτωση οι πιθανότητες μειώνονται σημαντικά.

Δεν λογίζεται, βέβαια, για το βασικό σχήμα, καθώς οι Μανσίνι και Ιτούρμπε θα ξεκινήσουν στις δύο πλευρές της μεσαίας γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ