Άρης: Κρίσιμη ημέρα για Μπερτόλιο ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Κρίσιμη ημέρα για Μπερτόλιο ενόψει Ολυμπιακού

Η κατάσταση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού που υπέστη κάκωση στο γόνατο, θα επαναξιολογηθεί στη προπόνηση και θα ξεκαθαρίσει αν θα τεθεί στη διάθεση του Μπούργος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους πρωταθλητές στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αγώνα δρόμου κάνει ο Φακούντο Μπερτόλιο για να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στάθηκε τυχερός, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι δεν υπέστη σοβαρή ζημιά, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και χθες (1/3) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στις εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.

Η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί στη σημερινή (2/3) προπόνηση, προκειμένου ο Μπούργος να γνωρίζει να μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ακόμα και αν προλάβει, όμως, δεν λογίζεται για το βασικό σχήμα.

Στην διάθεση του Αργεντινού τεχνικού του Άρη για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν θα βρίσκεται ο Σούντγκρεν, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του και ο Σάκιτς θα τον αντικαταστήσει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ