ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα με Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Ευχάριστα νέα με Ολιβέιρα

Αντίστροφα για την ολοκληρωτική του επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετράει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Σε mood Λαμίας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει μπει ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να βλέπει τον Νέλσον Ολιβέιρα στη δράση!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος επιθετικός δείχνει να ξεπερνάει εντελώς το πρόβλημα του, δίνοντας μάλιστα από τώρα το «παρών» σε μερικά κομμάτια του κανονικού προγράμματος, κάτι που φέρνει χαμόγελα στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Από την άλλη, ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα γυμνάστηκε και πάλι μόνος του λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«H αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ήταν η μοναδική που… χρωστούσε ο ΠΑΟΚ από αναβολές λόγω Covid και τώρα ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο ΟΑΚΑ ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δοκιμάστηκαν σε συνθήκες αγώνα με παίκτη λιγότερο, έδειξαν χαρακτήρα, δεν κινδύνεψαν ουσιαστικά, ενώ είχαν και τις ευκαιρίες να φύγουν με τη νίκη από την Αθήνα. Το σίγουρο είναι πως το αριθμητικό μειονέκτημα δυσκόλεψε τη… ζωή των δέκα που έμειναν στον αγωνιστικό χώρο και οδήγησε σε ακόμα μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Η οποία έφερε το ρεπό της Πέμπτης (03.03).

Την Παρασκευή (04.03) το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκεντρώθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στην ΑΕΚ έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και φυσικής κατάστασης. Το άλλο γκρουπ δούλεψε στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζοντας το δικό του πρόγραμμα επανένταξης έχει αρχίσει να συμμετέχει σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα γυμνάστηκε μόνος του λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό.Το Σάββατο (05.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ