Αναβολή στις συζητήσεις ΠΑΟΚ – Πασχαλάκη για νέο συμβόλαιο

Αναβολή στις συζητήσεις ΠΑΟΚ – Πασχαλάκη για νέο συμβόλαιο

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και τις συζητήσεις για ανανέωση με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές για τον ΠΑΟΚ μέσα στη σεζόν, έχοντας καταλυτικό ρόλο στο ρόστερ του Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο οποίος διανύει μια πολύ καλή σεζόν, υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού.

Το θέμα της ανανέωσης του στον Δικέφαλο του Βορρά παραμένει ωστόσο ένα από τα βασικά ζητήματα, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή ωστόσο μοιάζει να υπάρχει μια απόσταση, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Και ο Πασχαλάκης και ο ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα η συμφωνία φαίνεται πως δεν είναι και τόσο κοντά. Έτσι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συζητήσουν στο τέλος της σεζόν για το νέο συμβόλαιο, καθώς αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό κομμάτι είναι το βασικό για όλους.

Μία απόφαση που δίνει πάντως το πάνω χέρι στον Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς ο χρόνος κυλάει υπέρ του ποδοσφαιριστή σε τέτοιες περιπτώσεις, με τις εμφανίσεις του μάλιστα να του δίνουν έξτρα «πόντους» στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν στο τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ