Νέο Δ.Σ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ξανά πρόεδρος και CEO ο Βασίλειάδης

Νέο Δ.Σ. στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ξανά πρόεδρος και CEO ο Βασίλειάδης

Ο Βασίλης Βασιλειάδης επιλέχθηκε εκ νέου πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ποια πρόσωπα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το αρτιότερο και πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας έχει νέα διοίκηση από σήμερα (04/03/2022). Στη Γενική Συνέλευση που πραματοποιήθηκε για εκλογής νέου διοικητικού συμβουλίου, οι ομολογιούχες τράπεζες ψήφισαν ομόφωνα το ίδιο διοικητικό συμβούλιο που διοικούσε μέχρι σήμερα το γήπεδο του Ολυμπιακού. Ετσι, εξελέγησαν για ακόμη μία φορά οι Βασίλης Βασιλειάδης, Γιάννης Χρυσικόπουλος, Βαγγέλης Μπαλόκας, Γεώργος Καβουρίδης, Ηλίας Μπαντούνας και Νίκος Κουταλιάνος.

Η απόφαση ήταν εύκολη και αναμενόμενη, καθώς η νυν έχει καταφέρει, όχι απλά να συντηρήσει το γήπεδο και να το κρατήσει σε καλή κατάσταση, αλλά έχει προχωρήσει σε τόσες πολλές βελτιώσεις και αλλαγές, που πλέον το Γεώργιος Καραϊσκάκης είναι πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και… νεότερο από ό,τι ήταν το 2004, όταν και ανακατασκευάστηκε.

Αναλυτικά, η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του «Γ. Καραϊσκάκης» ορίστηκε ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Βασίλης Βασιλειάδης (εκτελεστικό μέλος)

Διευθύνων σύμβουλος: Γιάννης Χρυσικόπουλος (εκτελεστικό μέλος)

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καβουρίδης

Μέλη: Βαγγέλης Μπαλόκας, Ηλίας Μπαντούνας, Νίκος Κουταλιάνος

Ο Βασίλης Βασιλειάδης που επανεξελέγη στη θέση του προέδρου μετά το τέλος της διαδικασίας δήλωσε: «Για μένα που γεννήθηκα, μεγάλωσα και γαλουχήθηκα στο Πέραμα, στα Λεμονάδικα και στα Καμίνια, ο Ολυμπιακός υπηρετείται και δεν υπηρετεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ