Άρης: Στόχος η τρίτη θέση

Άρης: Στόχος η τρίτη θέση

Ο Άρης θέλει τη νίκη στο σημερινό (19.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τυχόν «γκέλα» της ΑΕΚ και να την περάσει στην βαθμολογία.

Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, ο Άρης θέλει τη νίκη στη σημερινή (19.00) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Συγκεκριμένη οι κιτρινόμαυροι θέλουν να υποδεχτούν τυχόν «στραβοπάτημα» της ΑΕΚ, που την ίδια ώρα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και να την ξεπεράσουν στη βαθμολογίας.

Ο Χερμάν Μπούργος και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι, όμως, αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους και να μπουν με ακόμα καλύτερη ψυχολογία στην τεχνική φάση του πρωταθλήματος.

Μια θέση στα άκρα της μεσαίας γραμμής φαίνεται ότι είναι το μοναδικό ερωτηματικό για τον Αργεντινό τεχνικό του Άρη, σε ότι αφορά την ενδεκάδα του σημερινού αγώνα. Γκάμα και Ιτούρμπε διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο βασικό σχήμα.

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σάκιτς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα θα καλύψει το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Μανσίνι στη μια πλευρά της μεσαίας γραμμής -θα εξαρτηθεί από το ποιος εκ των Ιτούρμπε ή Γκάμα θα ξεκινήσει στην άλλη-, και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ