Εκρυψε την μπάλα ο Ολυμπιακός – 25 πάσες και 10 παίκτες στο 2ο γκολ του Μασούρα (Vid)

Εκρυψε την μπάλα ο Ολυμπιακός – 25 πάσες και 10 παίκτες στο 2ο γκολ του Μασούρα (Vid)

Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε πριν λίγες ημέρες τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά από τα 5 γκολ κανένα δεν ήταν καλύτερο από το 2ο του Μασούρα με τις... 25 πάσες!

Ο Ολυμπιακός ήταν ποταμός στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (5-1). Ασταμάτητος. Επαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά, με τρέξιμο, σωστές καλύψεις, σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και φοβερούς συνδυασμούς πριν από τα περισσότερα από τα 5 γκολ που πέτυχε. Αλλά η αλήθεια είναι πως από τα 5 γκολ κανένα δεν ήταν καλύτερο από το 2ο του Μασούρα (3-0).

Στη φάση του 57ου λεπτού ο Ολυμπιακός ανέδειξε όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ομάδας του στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Και το έκανε με τρόπο εμφατικό. Πριν σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας το 3-0, οι Ερυθρόλευκοι έκρυψαν την μπάλα. Κυριολεκτικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς έκαναν συνολικά 25 πάσες πριν η μπάλα φτάσει στον Ελληνα εξτρέμ για να τη σττείλει στα δίχτυα των Αρκάδων. Η κατοχή της μπάλας ξεκίνησε στο 55.20 του αγώνα, η μπάλα πέρασε από πόδια 10 ποδοσφαιριστών (σ.σ. μόνο ο Ζοάο Καρβάλιο δεν την ακούμπησε) και στο 56.39, δηλαδή 1’20» μετά, ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά για το 3-0, μετά από τη φοβερή ασίστ του Βρουσάι.

Το συγκεκριμένο γκολ είναι σεμιναριακού επιπέδου και αποτυπώνει ανάγλυφα πολλά πράγματα, αναφορικά με τον τρόπο που θέλει να παίζει οι Ολυμπιακός, αλλά και τις πραγματικές δυνατότητες των Ερυθρόλευκων. Δυνατότητες που μπορεί να μην έχουν φανεί στον απόλυτο βαθμό φέτος, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις σαν κι αυτήν, βγάζουν μάτι. Και επιβεβαιώνουν πως οι πρωταθλητές, όχι μόνο είναι η καλύτερη ομάδα, αλλά και εκείνη που παίζει το καλύτερο και πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην καλή της ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν το τελευταίο γκολ των Πειραιωτών στο παιχνίδι με τον Αστέρα, μέχρι η μπάλα να φτάσει στον Γκάρι Ροντρίγκες, που διαμόρφωσε το 5-1, έγιναν 14 συνεχόμενες πάσες, με συμμετοχή 7 παικτών!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ 3Ο ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ