Μεταξάς: «Μας έλειψαν οι πέντε βαθμοί που τους πήραμε και δεν τους έχουμε»

Μεταξάς: «Μας έλειψαν οι πέντε βαθμοί που τους πήραμε και δεν τους έχουμε»

Ο τεχνικός του ΠΑΣ μετά την ισοπαλία στάθηκε στην αφαίρεση των βαθμών, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα έπειτα από ένα… χορταστικό ματς έμειναν στο μηδέν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Superleague.

Ένα αποτέλεσμα βέβαια που αφήνει εκτός εξάδας του Γιαννιώτες, οι οποίοι πλέον περιμένουν την έφεση για να μπουν στα play off. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς στάθηκε στην αφαίρεση των βαθμών, ενώ τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του, οι οποίοι ανταπεξήλθαν των δυσκολιών.

«Αυτό που λείπει είναι οι πέντε βαθμοί που πήραμε και δεν τους έχουμε. Αυτή η ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα της. Είχαμε πολλές απουσίες. Έμπαινες στα αποδυτήρια και ήταν Σανατόριο Είχαμε πολλά παιδιά άρρωστα, αλλά και πάλι δεν τα παρατήσαμε και πήραμε τον πόντο εκτός έδρας.

Το να πάρεις 40 πόντους με όλες αυτές τις ελλείψεις, να έχεις πάρει ομάδες σαν την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη δύο φορές μόνο μπράβο αξίζουν σε αυτά τα παιδιά. Αυτούς τους πόντους τους πήραμε με χαρακτήρα. Ήμασταν οι μισοί. Μπήκαμε στην προπόνηση προχθές εμείς για να έχουν αντιπάλους και να μην παίζουν με ομοιώματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ