Μπράτσος: «Σκορπίσαμε μόνοι μας ό,τι χτίσαμε»

Μπράτσος: «Σκορπίσαμε μόνοι μας ό,τι χτίσαμε»

Ο τεχνικός του Βόλου Κώστας Μπράτσος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην συνολική εικόνα της ομάδας σε όλο το πρωτάθλημα.

Ο Βόλος έμεινε στην λευκή ισοπαλία με 0-0 εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Superlegaue.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος, στις δηλώσεις μίλησε για την συνολική εικόνα της ομάδας της Μαγνησίας καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και στάθηκε στον τρόπο που έχασε βαθμούς ο Βόλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μπράτσος: 

Για το ματς και τη σεζόν: «Το πρόσημο είναι θετικό αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την κανονική διάρκεια γιατί αν δούμε τις συνθήκες και πάρουμε και τους βαθμούς συνολικά μόνοι μας σκορπίσαμε ότι χτίσαμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έγινε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με καλές και ισοδύναμες ομάδες και πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για το αν είχε στόχο τη νίκη: «Είναι ξεκάθαρο αυτό. Ήταν θέμα ενός σουτ που στην πρώτη φορά δεν έγινε και στη δεύτερη έγινε. Ξέραμε τη φιλοσοφία του ΠΑΣ και ό,τι περίμενε να μας χτυπήσει».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ