Εντιαγέ: «Σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ το ποδόσφαιρο»

Εντιαγέ: «Σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ το ποδόσφαιρο»

Η παρομοίωση του Σενεγαλέζου μέσου του Άρη μετά την νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Μπαντού Εντιαγέ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ενώ έδωσε μια πολύ ωραία ασίστ στον Καμαρά, στο πρώτο γκολ της ομάδας του. Ο Σενεγαλέζος μέσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του, ενώ χρησιμοποίησε μια ιδιαίτερη παρομοίωση, αναφορικά με την βελτίωση της στις 3 τελευταίες αγωνιστικές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την ασίστ που έδωσε: «Μου έδωσε μια πολύ ωραία μπαλιά ο Σάσα. Σκέφτηκα, αρχικά, να τρέξω και να προσπαθήσω να περάσω τους αμυντικούς, όμως, ήταν δύσκολο. Είδα την κίνηση του Καμαρά, του έδωσα την μπάλα και ήρθε το γκολ».

Για τις 3 διαδοχικές νίκες του Άρη: «Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι σαν ένα μπουκάλι κέτσαπ. Άλλες φορές βγαίνει εύκολα και άλλες δύσκολα. Μας έχει βοηθήσει ο νέος προπονητής. Θα ήθελα, όμως, να ευχαριστήσω και τον προηγούμενο για την πολύ καλή δουλειά που έκανε».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη: «Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα με ποιότητα. Η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, θα πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ