Αποθέωση στην Ιταλία για Κούτσια

Αποθέωση στην Ιταλία για Κούτσια

Υμνοι στη γειτονική χώρα για τον Γιώργο Κούτσια του ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κούτσιας έχει προκαλέσει… ντόρο με τις εμφανίσεις του. Ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ αποτελεί talk of the town το τελευταίο διάστημα, με τους Ιταλούς να ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Το όνομα του νεαρού άσου φαίνεται πως βρίσκεται στο μπλοκάκι ομάδων του εξωτερικού, με τους γείτονες να τον χαρακτηρίζουν ως το «νέο κόσμημα στη βιτρίνα του Δικεφάλου».

Στην Ιταλία αποθεώνουν τον 18χρονο επιθετικό των «ασπρόμαυρων», υπογραμμίζοντας πως θυμίζει τον Κώστα Μήτρογλου.

«Δεν είναι μόνο ο Χρήστος Τζόλης. Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επενδύσει στον νεαρό Έλληνα επιθετικό τον Γιώργο Κούτσια, γεννημένο το 2004 που έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του στους ασπρόμαυρους το Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Μιλάμε για έναν γρήγορο επιθετικό κρούσης που ωστόσο είναι και σωματικά δυνατός, ικανό στην κατοχή και ταυτόχρονα με καλή ατομική τεχνική. Επιπλέον η σχέση του με τα δίχτυα, που είναι θεμελιώδης για έναν επιθετικό, φυσικά και δεν του λείπει», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο 18χρονος φορ έχει σημειώσει επτά γκολ σε ισάριθμούς αγώνες του ΠΑΟΚ Β, ενώ έχει καταγράψει και τρεις ολιγόλεπτες εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ