«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κοϊντρέντι» (vids)

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κοϊντρέντι» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κομπά Κοϊντρέντι της Βαλένθια. Η... ιδιαίτερη καταγωγή του και ο Καρεμπέ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του στα play off και στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν, όμως τα σενάρια και η μεταγραφολογία δίνουν και παίρνουν γύρω από τους Πειραιώτες.

Ένα από τα ονόματα που ακούγεται για τους ερυθρόλευκους λοιπόν είναι κι αυτό του Κομπά Κοϊντρέντι, ο οποίος ανήκει στη Βαλένθια. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, αλλά και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν στενά τον 20χρονο μέσο των νυχτερίδων, με το γαλλικό «Ouest France» να υπογραμμίζει το δεδομένο ενδιαφέρον από πλευράς πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Κοϊντρέντι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα και σε εξαιρετική ηλικία, ενώ η καταγωγή του είναι ακόμη ένας λόγος που φέρεται να εμπλέκεται ο Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος είναι από τη Νέα Καληδονία, όπου είχε γεννηθεί ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών να έχει εκφραστεί αρκετές φορές με πολύ καλά λόγια για το ταλέντο του.

Ο Κοϊντρέντι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται στον άξονα. Είναι κυρίως αμυντικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και ως κεντρικό χαφ, αλλά και σαν box to box, ενώ είναι αριστεροπόδαρος και με αρκετά καλή τεχνική κατάρτιση.

Η ικανότητα του με την μπάλα στα πόδια είναι δεδομένη, όπως και η προσήλωση του στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής που «πατάει» σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και καταγράφει αμέτρητα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό τον λόγο και φέτος στη Βαλένθια είναι ενεργό μέλος του ροτέισον και έχει παίξει ήδη σε 12 παιχνίδια, έχοντας και 1 γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ανήκει στον ισπανικό σύλλογο από το 2018, έχοντας μετρήσει έκτοτε 18 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και άλλες 34 με τη δεύτερη, ενώ έχει συμμετάσχει και έξι φορές στο UEFA Youth League.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ