«Επαφή Τάνκοβιτς με τον αθλητικό διευθυντή της Χάμαρμπι»

«Επαφή Τάνκοβιτς με τον αθλητικό διευθυντή της Χάμαρμπι»

Σύμφωνα με τα Σκανδιναβικά δημοσιεύματα ο εξτρέμ της ΑΕΚ, είχε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Χάμαρμπι.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον ρόλο του στην ΑΕΚ την φετινή χρονιά, με τον Σουηδό εξτρεμ να έχει καταγράψει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Με τα τωρινά δεδομένα ο  27χρονος Σουηδός δύσκολα θα συνεχίσει στην Ένωση, με τον ίδιο από ότι φαίνεται ήδη να εξετάζει τις επιλογές του, ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν, τα Σκαδιναβικά δημοσιεύματα ο αντζέντης του Τάνκοβιτς είχε επαφή με τον αθλητικό διευθυντή της Χάμαρμπι, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον άνοιξε την υπόθεση της μεταγραφής του Τάνκοβιτς και ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του Τάνκοβιτς». Παρακάτω, στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «μπορεί να υπάρξει αλλαγή δεδομένων για τον παίκτη στην ΑΕΚ» προσθέτοντας «με τον Οφρυδόπουλο μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα», με τους Σουηδούς προφανώς να… κρατιούνται από τη χρησιμοποίηση του παίκτη στα δύο τελευταία ματς. 

Tέλος όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσιεύμα αν ο Τάνκοβιτς αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στην ΑΕΚ, τότε θα σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση για μεταγραφή στη Χάμαρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ