Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωση Χατζηγιοβάνη

Η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά την περίπτωση Χατζηγιοβάνη

Έχει ανοίξει καιρό ο... φάκελος Χατζηγιοβάνη στην ΑΕΚ. Και παρακολουθούν από κοντά κάθε εξέλιξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στην ΑΕΚ βάζουν στη μεταγραφική τους λίστα ποδοσφαιριστή ο οποίος τελειώνει από τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν μετακόμισαν από το Κορωπί στα Σπάτα δύο αριστεροί μπακ. Ο Χουλτ και ο Ινσούα. Τώρα στην Ένωση… ορέγονται παίκτη για διαφορετική θέση. Τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Ο Έλληνας εξτρέμ είναι με το ένα πόδι εκτός Παναθηναϊκού. Οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο δεν έχουν βγάλει αποτέλεσμα, εδώ και καιρό οι δύο πλευρές έχουν «παγώσει» κάθε επικοινωνία και την Κυριακή ο Χατζηγιοβάνης επί της ουσίας… προανήγγειλε την αποχώρησή του. Λέγοντας πως θέλει να φύγει με έναν τίτλο και πως ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι εφικτός.

Το όνομα του Χατζηγιοβάνη έχει πέσει στο τραπέζι της ΑΕΚ εδώ και μήνες. Και δεν έχει να κάνει με προπονητή. Δεν είναι δηλαδή ότι τον ήθελε ο Γιαννίκης και τώρα που έφυγε θα περιμένουν τον επόμενο. Διοικητικά προκύπτει θέμα. Όποιος κι αν έρθει το καλοκαίρι να αναλάβει την ηλεκτρική καρέκλα του πάγκου της ΑΕΚ, θα του αναφέρουν το όνομα του Χατζηγιοβάνη. Πάντα με την προοπτική πως θα είναι ελεύθερος.

Ο Μελισσανίδης θέλει πρώτα να έχει… ξεμπερδέψει οριστικά με τον Παναθηναϊκό ο παίκτης και μετά να κάνει την οποιαδήποτε κίνηση. Ως μια… άτυπη συμφωνία που έχει με τον Αλαφούζο. «Δεν πειράζω παίκτη σου όσο δεν έχει τελειώσει οριστικά μαζί σου». Αυτό είναι το νόημα.

Ο ίδιος ο Χατζηγιοβάνης, πάντως, έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό. Όχι κάποια μικρομεσαία ομάδα της Τουρκίας, εκτός αν τα λεφτά είναι πάρα πολλά, αλλά ένα πρωτάθλημα προηγμένο. Να πάει, να αγωνιστεί, να φανεί. Βέβαια προτάσεις αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν, αλλά το δουλεύουν πολύ από το γραφείο που τον εκπροσωπεί. Και του έχουν πει να μένει ήρεμος.

Όπως και να έχει, εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος της σεζόν, αφού και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις μέχρι να λυθεί και τυπικά το θέμα του με τον Παναθηναϊκό. Θέλει να είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του, έστω κι αν αυτή τη στιγμή λογίζεται ως εναλλακτική λύση.

Δεν διαγράφει όσα του έχει προσφέρει ο Παναθηναϊκός και το γεγονός πως μέσω του τριφυλλιού έφτιαξε το όνομά του. Έχει αγαπήσει τον σύλλογο και θέλει να τον βοηθήσει για να βγει στην Ευρώπη και να κατακτήσει το Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ