Άρης: Τα γκολ άλλαξαν την εικόνα του

Άρης: Τα γκολ άλλαξαν την εικόνα του

Οι κιτρινόμαυροι έχουν βελτιωθεί σημαντικά στην επίθεση, καθώς έχουν σκοράρει εφτά γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Η δυσκολία στο σκοράρισμα ήταν το μεγάλο πρόβλημα του Άρη, μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χερμάν Μπούργος. Οι κιτρινόμαυροι δεν είχαν πρόβλημα στην δημιουργία, αλλά υστερούσαν στην τελική προσπάθεια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πετύχαιναν ένα γκολ κάθε 12 τελικές. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Άρης έχει σημειώσει εφτά γκολ στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του.

Συγκεκριμένα, σκόραρε τρεις φορές κόντρα στον Ατρόμητο και από δυο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και στον Ολυμπιακό. Κερδίζοντας, μάλιστα και τις τρεις αυτές αναμετρήσεις.

Για να σημειώσει, μάλιστα, αυτά τα εφτά γκολ, χρειάστηκε 37 τελικές. Σκόραρε, δηλαδή, μια φορά σε κάθε 5.3 τελικές. Η πολύ μεγάλη αυτή διαφορά στο σκοράρισμα, είχε ως αποτέλεσμα και την αλλαγή της εικόνας του Άρη αλλά και της ψυχολογίας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ