Άρης: Η επιστροφή και τα ερωτηματικά ενόψει πλέι οφ

Άρης: Η επιστροφή και τα ερωτηματικά ενόψει πλέι οφ

Ο Σούντγκρεν εξέτισε την τιμωρία του και θα τεθεί στη διάθεση του Μπούργος, ενώ όλα ανοικτά είναι σε ότι αφορά τους Μπερτόλιο και Γκαρσία, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο Άρης περιμένει τη σημερινή κλήρωση για να μάθει τον αντίπαλο του για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, ενώ ο Μπούργος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει μια δεδομένη επιστροφή, καθώς ο Σούντγκρεν εξέτισε κόντρα στον Ολυμπιακό τη μια αγωνιστική της ποινής του και θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Αντίθετα, ο προπονητής του Άρη περιμένει να δει και στη σημερινή προπόνηση την κατάσταση στη οποία βρίσκεται ο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να πάρει μέρος σήμερα στο πρόγραμμα εκγύμνασης και αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Εντελώς διαφορετική είναι η περίπτωση του Γκαρσία, που αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, μετά το ταξίδι που έκανε στην Αργεντινή, για να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Ο Μπούργος αναμένεται να έχει συνομιλία με τον συμπατριώτη του, που χρειάζεται ειδική διαχείριση την δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ