ΑΕΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους πέντε εκατομμυρίων

ΑΕΚ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους πέντε εκατομμυρίων

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους πέντε εκατομμυρίων ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ όπως γνωστοποίησε μέσω επίσημης ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωση της, η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ που έλαβε στις 3/3, αποφάσισε να αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ, με το ποσό να το καλύπτει ολοσχερώς η DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD, συμφερόντων Γεωργίου Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Νέα αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΑΕΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ αποφάσισε η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, που έλαβε χώρα στις 3/3/2022.

Το ποσό της ανωτέρω αύξησης καλύφθηκε ολοσχερώς από τη μέτοχο DIKEFALOS HOLDINGS CO. LTD, συμφερόντων Γεωργίου Μελισσανίδη.

Μετά την ανωτέρω αποφασισθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας θα ανέρχεται σε έντεκα εκατομμύρια εκατόν τριάντα χιλιάδες εφτακόσια ευρώ (11.130.700,00) ευρώ και διαιρούμενο σε ένα εκατομμύριο εκατό δεκατρείς χιλιάδες εβδομήντα (1.113.070) μετοχές ονομαστικής αξίας 10,00 ευρώ έκαστη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ