Το είπε και το έκανε ο Μαρτίνς  – «Σκληρή» η επιστροφή στο Ρέντη, στα… κόκκινα ο Ολυμπιακός

Το είπε και το έκανε ο Μαρτίνς  – «Σκληρή» η επιστροφή στο Ρέντη, στα… κόκκινα ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς περίμενε με άγριες διαθέσεις τους παίκτες μετά το διήμερο ρεπό, έκανε ομιλία-μήνυμα και ο Ολυμπιακός μπαίνει χωρίς φρένο στα πλέι οφ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του πριν το παιχνίδι με τον Αρη, ότι το ρεπό τους θα κρινόταν από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Στο φινάλε της αναμέτρησης, δεν έμεινε ικανοποιημένος με τίποτα από τα δύο. Αλλά παρά ταύτα, επέλεξε να  μην αλλάξει το πρόγραμμα των παικτών του. Με τους οποίους έδωσε ραντεβού για την Τετάρτη. Οχι με… καλές διαθέσεις.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις προπονήσεις, λοιπόν, και ο Μαρτίνς δεν ξέχασε ό,τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά το διήμερο ρεπό, φρόντισε να ανεβάσει τους τόνους στο Ρέντη. Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, μάζεψε τους παίκτες στο γυμναστήριο και φρόντισε να τους εξηγήσει τι θα ακολουθήσει στα τελευταία 12-13 παιχνίδια της σεζόν. Αλλά και πώς ο Ολυμπιακός θα πρέπει να συνεχίσει να είναι διεκδικητικός, να είναι διψασμένος, συγκεντρωμένος και αποφασιστικός σε όλα τα παιχνίδια. Και κυρίως… σκληρός.

Ο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο λόγος που η ομάδα του δεν έφυγε με τη νίκη από τη Θεσσαλονίκη είναι το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίθηκαν στην πίεση, την ένταση και τη σκληράδα που έβαλε στο παιχνίδι ο Αρης. Και ενόψει και του κυριακάτικου αγώνα με τους Θεσσαλονικείς για την πρεμιέρα των πλέι οφ, έθεσε τους στόχους. Και τον τρόπο που θα δουλέψουν στο Ρέντη…

«Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί ως ομάδα. Να παίξουμε όπως μόνο εμείς μπορούμε», είπε αρχικά στην ομιλία προς τους παίκτες του και συμπλήρωσε με νόημα: Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο, για να γίνουμε πιο δυναμικοί, πιο επιθετικοί, πιο σκληροί. Δεν γίνεται όταν παίζουμε με ομάδες που μας παίζουν σκληρά να μην βγάζουμε ένταση στο παιχνίδι μας. Αυτό που έγινε  την Κυριακή πρέπει να μας δώσει ένα σημαντικό μάθημα. Πάμε για προπόνηση, για να κάνουμε αυτό που πρέπει: Δουλειά, δουλειά, δουλειά».

Ο Μαρτίνς, μάλιστα, αυτό το τρίπτυχο της δουλειάς, φρόντισε να τους το δώσει να το καταλάβουν πολύ καλά. Το πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν πολύ σκληρό, με την ένταση στο… κόκκινο. Και παρά το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε λίγο νωρίτερα, λόγω των καιρικών συνθηκών, οι παίκτες πήραν το μήνυμα. Και πλέον αναμένεται η αντίδραση. Αυτή που πάντα χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό, μετά από κάθε δυσκολία.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Τικίνιο Σοάρες είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν προπονήθηκε την Τετάρτη υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ έχει ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον Αστέρα, αλλά μέρα με την ημέρα ανεβάζει την ένταση του προγράμματός του και παλεύει για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στην Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ