Ξεκίνησε η «επιχείρηση» play off στον Ολυμπιακό

Ξεκίνησε η «επιχείρηση» play off στον Ολυμπιακό

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το διήμερο ρεπό από τον Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψαν στον Ρέντη και φουλάρουν για την πρώτη αγωνιστική των play off.

Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με τον Άρη και την ήττα με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης είχε ρεπό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει δυο μέρες ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές του ενόψει και την έναρξης του μίνι πρωταθλήματος των play off.

Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν επέστρεψαν στον Ρέντη την Τετάρτη, χωρίς επιπλέον προβλήματα και φουλάρουν για το πρώτο παιχνίδι των play off το προσεχές Σαββατοκύριακο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο αντίπαλος για τον Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του, κάτι που αναμένεται να γίνει το απόγευμα στην κλήρωση της Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του την πρώτη ήττα στη σεζόν απέναντι στους κίτρινους και να μπει με το δεξί στη διαδικασία των play off, με τον Μαρτίνς να έχει πληθώρα επιλογών για την πρώτη αναμέτρηση. Ο στόχος στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι -οποιοδήποτε και να είναι το πρόγραμμα- να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την υπόθεση τίτλος και να επικεντρωθούν στην επόμενη μέρα και τη νέα σεζόν.

Το +12 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ δίνει τη δυνατότητα να έχει μια άνεση ο Ολυμπιακός στα play off, όμως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση προκειμένου να πάρει η ομάδα του τους βαθμούς που χρειάζονται και να στεφθεί πρωταθλήτρια για τρίτη σερί χρονιά και 47η στην ιστορία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ