Μποροβήλος στο «10»: «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για τον Κλάτενμπεργκ στο συμβούλιο της Λίγκας»

Μποροβήλος στο «10»: «Δεν υπήρξε καμία συζήτηση για τον Κλάτενμπεργκ στο συμβούλιο της Λίγκας»

Ο Γιώργος Μποροβήλος μιλώντας στο «10» διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τις ομάδες να συζητούν θέμα... αποχώρησης του Κλάτενμπεργκ.

Επιμένει ο Αχιλλέας Μπέος να ζητάει την αποχώρηση του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Προσπαθώντας να βρει συμμάχους, ανακαλύπτοντας σφυρίγματα κατά της ομάδας του, την οποία δεν την πείραξε κανείς. Επιμένει να θεωρεί πως μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Στο πρωτάθλημα και μέσα στη Σούπερ Λίγκα.

Και θέλησε να περάσει εντός του Δ.Σ. του συνεταιρισμού θέμα για τον Βρετανό αρχιδιαιτητή. Τη στιγμή που υπάρχουν ακόμα αγώνες μπροστά μας για πλέι οφ και πλέι άουτ, εμφανίστηκε ένα αίτημα του Βόλου για τον Κλάτενμπεργκ.

Θέμα όμως επί της ουσίας ποτέ δεν υπήρξε. Κάτι που ξεκαθάρισε και ο ίδιος ο Γιώργος Μποροβήλος, με δήλωση που έκανε στο «10». «Αυτό που έχω να σας πω είναι πως δεν συζητήθηκε χθες κανένα θέμα Κλάτενμπεργκ. Η κάθε ομάδα μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει και να φέρει όποιο αίτημα θέλει. Αλλά κατηγορηματικά σας λέω πως δεν υπήρξε συζήτηση για τον Κλάτενμπεργκ», ήταν η τοποθέτηση του Μποροβήλου.

Μια τοποθέτηση διάψευση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τα μέλη της Λίγκας να συζητούν για τον Βρετανό επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας. Με τον Βόλο να φεύγει… άπραγος και απογοητευμένος που ουδείς ασχολήθηκε μαζί του και με το αίτημα που κατέθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ