Σοάρες: «Είμαι απόλυτα έτοιμος – Υποχρέωσή μας να νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Σοάρες: «Είμαι απόλυτα έτοιμος – Υποχρέωσή μας να νικήσουμε τον ΠΑΣ»

Ο Φιλίπε Σοάρες μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Για την πρεμιέρα των playoffs και την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε ο Φιλίπε Σοάρες.

Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως αποτελεί υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» η νίκη στο ματς με τους Γιαννιώτες, ενώ στάθηκε και στην προσαρμογή του στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η ένταση των παιχνιδιών, η ταχύτητα και το τέμπο των παιχνιδιών, μέχρι στιγμής δεν είχα την δυνατότητα να βελτιώσω τον τρόπο του παιχνιδιού μου, αλλά όσο περνάει ο καιρός, φτάνω στο σημείο που πρέπει».

Για το αν νιώθει έτοιμος: «Ναι είμαι σίγουρος, πιστεύω στον εαυτό μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και αν δουλεύεις σκληρά θα έρθει αυτό που θέλεις».

Για το μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τη ρεβάνς με την Γάνδη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ: «Θέλουμε να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα. Δεν είναι δύσκολο, η θέλησή μας είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στα Γιάννενα οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό, είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννενα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ