Άρης: Αποφασισμένος κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Αποφασισμένος κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ στο σημερινό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο αντικαταστάτης του Μανσίνι αποτελεί το μοναδικό ερωτηματικό για τον Μπούργος.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, μπαίνει στα πλέι οφ ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι ξέρουν, βέβαια, ότι το έργο τους στο σημερινό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι πολύ δύσκολο, είναι, όμως, αποφασισμένοι να ξεκινήσουν με το δεξί την τελική φάση του πρωταθλήματος.

Μετρημένες είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Χερμάν Μπούργος στην ενδεκάδα, σε σχέση με το πρόσφατο ματς ανάμεσα στις δυο ομάδες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Νέο πρόσωπο στο βασικό σχήμα θα είναι ο Σούντγκρεν, που εξέτισε την ποινή του και θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Γκάνεα θα παραμείνει στο αριστερό και οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο, με τερματοφύλακα τον Κουέστα.

Καμία διαφοροποίηση και στα χαφ, με το δίδυμο των Σάσα και Ματίγια. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Εντιαγέ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή και ο Καμαρά στην κορυφή.

Το ερωτηματικό για τον Μπούργος, έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του τραυματία Μανσίνι στην αριστερά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Γκάμα, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τον Πάλμα.

Εκτός αποστολής για τον Άρη ο Μπεναλουάν, που ταλαιπωρείται από εμπύρετη ίωση, καθώς και ο Γκαρσία, που έχασε πολλές προπονήσεις, καθώς είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή και παραβρέθηκε στην κηδεία του πατέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ