«Τρελαμένος» με ΑΕΚ ο Κριχόβιακ: Ξεκίνησε για Ελλάδα με δική του πτήση!

«Τρελαμένος» με ΑΕΚ ο Κριχόβιακ: Ξεκίνησε για Ελλάδα με δική του πτήση!

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ δεν κρατιέται, μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με την ΑΕΚ και ξεκίνησε με δική του πτήση για την Αθήνα.

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για να ολοκληρώσει το σπουδαίο deal με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, καθώς ο Πολωνός μέσος κινεί τις διαδικασίες για να βρεθεί άμεσα στην Αθήνα. Η Ένωση εδώ και μερικές ώρες φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον 32χρονο χαφ, που μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ντυθεί και επίσημα στα κιτρινόμαυρα.

Ο Κριχόβιακ είναι «τρελαμένος» με την ΑΕΚ και δεν κρατιέται ξεκινώντας με δική του πτήση από τη Ρωσία με τελικό προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου να υπογράψει και να μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός μέσος επέλεξε δίκη του πτήση πολύ νωρίτερα από αυτή που του είχε κλείσει η ΑΕΚ και πέταξε στις 06:00 από το Σότσι της Ρωσίας με προορισμό τη Μόσχα. Λίγο μετά τις 11:00 βρισκόταν ήδη στη Μόσχα και ανέμενε να μπει στο αεροπλάνο για να πετάξει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Εκτός των αρκετών προβλημάτων με τις αερομεταφορές από τη Ρωσία, υπάρχει και έντονο καιρικό πρόβλημα με πολλές ματαιώσεις πτήσεων τις τελευταίες ώρες. Ο Κριχόβιακ, έρχεται από πολύ γεμάτη σεζόν (δεν αγωνίστηκε μόνο στα δύο τελευταία ματς λόγω καρτών) και έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να παίξει ακόμη και την ερχόμενη Κυριακή, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα προπονείται κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κριχόβιακ πιθανότατα θα πρέπει να φύγει και πάλι μετά το ματς με τον Δικέφαλο του βορρά, καθώς ακολουθεί το μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο για την Πολωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ