Ο Κονέ επιβεβαίωσε για Κριχόβιακ στην ΑΕΚ

Ο Κονέ επιβεβαίωσε για Κριχόβιακ στην ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Κονέ φέρεται να επιβεβαίωσε σε ρωσικό Μέσο πως ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει μια σούπερ μεταγραφή τις επόμενες ώρες, καθώς είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός μέσος μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στη Ρωσία με τους ξένους ποδοσφαιριστές και είναι προ των πυλών της Ένωσης.

Ο Κριχόβιακ, που ήδη έχει μεταβεί στη Μόσχα κι αναζητεί πτήσεις για να φτάσει στην Αθήνα, προβάρει τα κιτρινόμαυρα και αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει με την ΑΕΚ για τους επόμενους τρεις μήνες.

Η Ένωση περίμενε στη… γωνία για την απόκτηση του 32χρονου και όπως επιβεβαίωσε και ο Παναγιώτης Κονέ, το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και αναμένονται άμεσα εξελίξεις στην υπόθεση του Κριχόβιακ. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να επιβεβαίωσε στη ρωσική ιστοσελίδα Sport Express τις επαφές με τον παίκτη.

«Ναι, είναι αλήθεια. Πραγματικά ενδιαφερόμαστε πολύ για τον Κριχόβιακ», φέρεται να δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης στη ρωσική ιστοσελίδα Sport Express.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τρίμηνης διάρκειας εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που δίνεται από τη FIFA σε παίκτες που αγωνίζονται σε Ουκρανία και Ρωσία να αποχωρήσουν όσο είναι σε εμπόλεμη κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ